SAMARBETA MED JAPANBLOGGEN

Nu har Japanbloggen funnits sedan januari 2013, dvs drygt fem år, och det har hunnit bli drygt 850 inlägg. Det gör Japanbloggen till den största samlingen av information om Japan på svenska på nätet.

Vi har varit väldigt försiktiga med sponsring, dels för att vi inte känt att vi haft tillräckligt stor läsekrets och dels för att det känns lite nervöst att ha sponsorer när man sitter och skriver helt och hållet på egen hand. Den redaktionella friheten är viktig.

Men, samtidigt som vi nu har gått över det magiska talet 10,000 sidvisningar per månad, så har vi också funderat ordentligt kring det hela och kommit fram till att det ska gå att kombinera några relevanta sponsorer med ett icke-självcensurerat innehåll.

Med andra ord så är intresserade företag välkomna att kontakta oss. Det bör givetvis vara ett företag med en produkt eller tjänst som har någon koppling till Japan och som kan vara av intresse för våra läsare. Ett samarbete kan dels vara en annons på bloggen, ett sponsrat inlägg eller att ett företag hyr in oss för att hålla föredrag om Japan, antingen i Sverige eller i samband med ett Japan-besök.

Skicka ett mail så kan vi prata om saken.