JAPANBLOGGEN

View Original

Lägre priser till Tokyo hos SAS under hösten/vintern/våren

Foto: Dmitry Dudov via Unsplash

Härom dagen fick jag ett mail från SAS, vilket du också säkert fick om du är EuroBonus-medlem, där man berättade om ett specialerbjudande under den kommande vintern på deras linjer. Till Tokyo t-o-r handlar det om priser mellan 761 och 785 Euro, vilket ju är lägre än på ett tag.

Webbsidan är något förvirrande då man anger priser för Tokyo från denna augusti till juni 2024, samtidigt som man skriver att reseperioden för Asien är 1:a November 2023 – 18:e May 2024. Resorna måste bokas före den 28:e augusti, dvs om tio dagar.

Här är länken till bokningssidan.

Har inte flugit med SAS på väldigt länge. Har faktiskt inte alls flugit internationellt sedan pandemin drog igång, enbart inrikes i Japan. Nytt rekord i att inte flyga för mig; rekordet åt andra hållet är 11 resor under ett och samma kalenderår mellan våra länder (levde på Karachi-tid för att inte ständigt vara jetlaggad). Drömmen just nu är väl att det löfte om en direktlinje mellan Stockholm och Tokyo som ANA - All Nippon Airways - utlovade och som lades på hyllan under pandemin nu snart äntligen kan infrias.