JAPANBLOGGEN

View Original

Nu kan du enkelt stödja vårt arbete med Japanbloggen

Som alla förstår, även de som inte bloggar själva, så tar seriöst bloggande en hisklig massa tid. Vi har nu drygt 860 inlägg efterforskade och skrivna under fem års tid. Det kostar en massa tid men också lite pengar i form av köp av foton, diverse reseomkostnader, lite representation och givetvis kostnad för webbserver och bloggverktyg.

Därför har vi nu här en knapp som tar dig till betaltjänsten PayPal där du kan bidra med en valfri slant.  Om du känner att du haft nytta eller nöje av Japanbloggen, fundera över om det kan vara värt en kopp kaffe eller en pilsner då och då.

Du klickar på knappen, vilket för dig till vår betalsida på PayPal. Du fyller i valfritt belopp och väljer en valuta. Därnäst får du fylla i din kontoinfo på PayPal alternativt registrera dig hos PayPal. Du kommer att få ett mail från PayPal som bekräftar transaktionen.

Vi kommer att titta på andra plattformar för att om möjligt ge läsare andra möjligheter att stödja vårt arbete, men mer om detta senare. Tack för ditt bidrag så länge! Det kommer att hjälpa oss att hålla takten på våra inlägg.