JAPANBLOGGEN

View Original

Japanbloggen fyller fem år idag!

Fem år går fruktansvärt fort.. trösten är väl att det bara blir roligare och roligare!

Att tiden är en i högsta grad relativ dimension behöver man inte Einsteins intellekt för att förstå. Det räcker med att att bara hänga kvar vid livet. Allt går bara snabbare för varje år som går. 

Idag är det fem år sedan Japanbloggens första inlägg lades upp på nätet. Sedan dess har det blivit ungefär 850 olika inlägg, och fler än tusen om man räknar in vår systerblogg på Japan Gourmet Guide (och då räknar vi bort de tidiga inlägg om mat och dryck som vi kopierade från Japanbloggen). Vi tror, och vi uppskattar om någon bevisar att så inte är fallet, att vi därmed har den största ansamlingen av information om Japan på svenska man kan hitta på nätet eller i tryckt form.

Vi tackar alla gamla och nya läsare, och vi hoppas att ni hör av er om ni har åsikter om vad vi borde skriva om framledes. Vi ser fram emot flera nya år med er alla på Japanbloggen!

P.S. Tipsa gärna vänner och bekanta som ni tror kan ha nytta och glädje av att läsa Japanbloggen. Vi tror nämligen att den potentiella läsekretsen är betydligt större än den vi når idag. Det finns också numera en Google Translate-knapp i vänstra spalten där läsare som inte kan svenska kan låta översätta alla blogginlägg till ett annat språk.